Schoenen Trends, Schoentrends

Enkellaarsjes

schoenen

Enkele jaren terug werden de laarzen plots korter en korter, tot we uiteindelijk uitbelandde bij de enkellaarsjes. Deze hebben - meestal maar zeker niet altijd - een hak die wat elegantie meegeeft. Lang waren de enkellaarsjes vooral bedoeld om onder een wijde roek te dragen, want daar werden de lange laarzen vervelend omdat ze zichtbaar door de broek afstaken. Dezer dagen krijgen de enkellaarsjes een bijkomende esthetische waarde. Ze worden meer verfijnd en de schacht word smaller gemaakt zodat ze meer aansluiten om het been of de enkel. Daardoor zijn ze nu perfect te combineren met een legging of een jurkje. Meer nog, ook de jurk krijgt hierdoor een andere wending.

Dat ene kleedje dat net iets te chique aandoet om aan te doen voor een casual etentje wordt een stuk informeler wanneer gecombineerd met een enkellaarsje in plaats van een pump of muiltje. Het is ook makkelijker te combineren met een legging of kousenbroek want dat staat vaak nogal gek met een open schoen.

Je outfit kan door de enkellaars dus niet enkel losser van look worden, ook meer winters en warmer!

Waarom Deze Site?

Navigatie

Wil je helpen?

Deze site is een schoolproject. Ik zit momenteel in het vijfde middelbaar, en maakte een spreekbeurt over schoenen. In de hoop wat extra puntjes bijeen te sprokkelen maakte ik deze website met hulp van de lieve mensen van yxymedia zoekmachine-optimalisatie.

Hopelijk krijg ik een 10! :)

Ik plan niet echt nog grote aanpassingen aangezien de spreekbeurt ondertussen al wel achter de rug zal zijn, maar als je toch nog zelf een toevoeging aan mijn site zou willen doen, dan kan dat zeker! Stuur gewoon een mailtje, en we spreken zeker iets af!

Ik ben echt trots op mijn site, en zou het heel leuk vinden moest hij nog wat kunnen groeien in de toekomst!