Schoenen Trends, Schoentrends

Lieslaarzen

schoenen

De over-knee moest hard knokken om zijn statement te maken en nu deze bijna helemaal gesetteld is wordt het tijd voor een nieuwe gewaagde schoen te introduceren. Alsof de over-knee nog niet lang genoeg was kwam de fashionwereld dan maar op de proppen met de lieslaars! Voor sommigen is het totaal erover, anderen vinden het het einde!

Hoewel de lieslaars nog niet echt in het straatbeeld verschijnt reizen er toch al heel wat vragen. Vooral; hoe combineer je dat ding nu eigenlijk..? De meeste campagnes tonen de lieslaars op een totaal andere manier dan de over-knee - al lijkt het verschil tussen beiden toch niet zó groot. Waar de over-knee nog vaak op een skinny-jeans gepresenteerd wordt, gebeurd dat totaal niet bij de lieslaars (niet zo onlogisch als je je bedenkt dat je eigenlijk toch niets meer van de jeans zou zien).

De lieslaars wordt eerder gecombineerd met een korte jurk of rok. Voelt dat ongemakkelijk aan zo in je blote billen? Draag dan onder de lieslaars een nylon of panty en je zal plots een stuk zelfzekerder worden. De lieslaars lijkt op het eerste zich vaak een lederen legging - met de schoen er mee in gestoken. Daarom is een over-knee soms eerder excentriek en opvallend dan de lieslaars, afhankelijk van welk schoenenmerk natuurlijk. De juiste maat vinden blijft een groot probleem, we hebben nu eenmaal allemaal andere benen; lang, kort, mager, mollig, noem maar op.. Wie er echter eentje vindt dat past als gegoten maakt wel een sterk fashionstatement. Goed aanpassen is een must!

Waarom Deze Site?

Navigatie

Wil je helpen?

Deze site is een schoolproject. Ik zit momenteel in het vijfde middelbaar, en maakte een spreekbeurt over schoenen. In de hoop wat extra puntjes bijeen te sprokkelen maakte ik deze website met hulp van de lieve mensen van yxymedia zoekmachine-optimalisatie.

Hopelijk krijg ik een 10! :)

Ik plan niet echt nog grote aanpassingen aangezien de spreekbeurt ondertussen al wel achter de rug zal zijn, maar als je toch nog zelf een toevoeging aan mijn site zou willen doen, dan kan dat zeker! Stuur gewoon een mailtje, en we spreken zeker iets af!

Ik ben echt trots op mijn site, en zou het heel leuk vinden moest hij nog wat kunnen groeien in de toekomst!