Schoenen Trends, Schoentrends

Pumps

schoenen

Niets zo waardevol als een paar goede pumps. Je kan ze werkelijk met alles combineren. Of je nu een kleedje, een lange of korte rok, een jeans, een geklede broek of een short aan hebt. Pumps misstaan nooit! Met uitzondering van een joggingpak misschien, alhoewel ook dat te bekijken valt. Je vind ze in alle kleuren, met allerhande tierlantijntjes. Ook zijn er veel verschillen in hoogte van de hak. Er is de kitten-heel en de killer-heel. Van een drie tal centimeter tot 1 centimeter, wat je wil kan je krijgen.

Speciale pumps vinden, in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen is niet zo moeilijk. Designers doen hun best om de meest gekke dingen boven te halen. Een heel stuk moeilijker is het om dat ene all-day paar pumps te vinden. Het liefst heb je dat paar in een neutrale kleur die bij veel gaat zoals zwart, bruin of grijs. Kies voor comfort! Het paar moet als gegoten voelen want anders zal je er toch nooit een hele dag op kunnen paraderen. Een goede leest is het allerbelangrijkste. De hak mag best hoog zijn, als de leest maar goed zit!

Het kan dus best een lange zoektocht zijn naar deze pumps! Wie een paar vind mag gerust een wat extra centen spenderen aan deze schoenen, ze zullen het vast en zeker waard zijn!

Mijn favoriete paar pumps, steeds met een fantastische leest, zijn Frida schoenen. Niet zo goedkoop maar zeker schappelijk van prijs zijn Frida's het dubbel en dik waard!

Waarom Deze Site?

Navigatie

Wil je helpen?

Deze site is een schoolproject. Ik zit momenteel in het vijfde middelbaar, en maakte een spreekbeurt over schoenen. In de hoop wat extra puntjes bijeen te sprokkelen maakte ik deze website met hulp van de lieve mensen van yxymedia zoekmachine-optimalisatie.

Hopelijk krijg ik een 10! :)

Ik plan niet echt nog grote aanpassingen aangezien de spreekbeurt ondertussen al wel achter de rug zal zijn, maar als je toch nog zelf een toevoeging aan mijn site zou willen doen, dan kan dat zeker! Stuur gewoon een mailtje, en we spreken zeker iets af!

Ik ben echt trots op mijn site, en zou het heel leuk vinden moest hij nog wat kunnen groeien in de toekomst!